“Επενδύουμε στη
γνώση, ώστε
να κάνουμε πολίτες
ικανούς να διεκδικήσουν
και να πετύχουν
σε οποιοδήποτε
εργασιακό
περιβάλλον”

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019

Αγαπητές κύριε,

Γνωρίζοντας τη δύναμη που απορρέει από την πιστοποιημένη γνώση των ξένων γλωσσών και το σημαντικό ρόλο τους στην αγορά εργασίας, με βαρειά ενσυναίσθηση και ευθύνη δημιουργούμε τις σωστές προϋποθέσεις ώστε η εκμάθησή τους, να είναι προσβάσιμη για κάθε σπουδαστή. Επιπλέον, επειδή η σπουδαιότητα της διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου για πολλούς σπουδαστές είναι σημαντική, τους δίνουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκροτούμε ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ - ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ από τις 20 Ιουνίου σε όλες τις διδασκόμενες γλώσσες και για όλα τα επίπεδα, χρονικής διάρκειας 2,5 μηνών. Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε σπουδαστές που έχουν την δυνατότητα και θέλουν να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον χρόνο τους, κερδίζοντας έτσι, μια τάξη στη γλώσσα που σπουδάζουν και να φτάσουν πιο γρήγορα στην ολοκλήρωση των στόχων τους. Επίσης σας προτρέπουμε έως τέλος Ιουνίου να ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σας για τη σχολική περίοδο 2018-2019 έχοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη. Κάνοντας χρήση της προτασής μας:

  • εκμεταλλεύεστε το νέο αναθεωρημένο τιμοκατάλογό μας 
  • το 50% έκπτωση στην δεύτερη ξένη γλώσσα και 
  • με το EXTRA BONUS ΙΟΥΝΙΟΥ την επιπλέον Έκπτωση στα δίδακτρα σας

έτσι: 

  • συνεχίζετε τις σπουδές σας στη γλώσσα της αρεσκείας σας σε αξιόπιστο φορέα,
  • λαμβάνετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και το σημαντικότερο,
  • εξασφαλίζετε εκπαιδευτικά προγράμματα χαμηλού οικονομικού κόστους, διαχειρίσιμου για κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό.

Κύριο μέλημα μας κάθε φορά, είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις στο να εμπνέουμε τον σπουδαστή να αποκτά το ενδιαφέρον και την επιθυμία για γνώση, την ανάγκη να εφοδιαστεί με προσόντα που του εξασφαλίζουν την προσωπική και επαγγελματική καταξίωσή του.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Φροντιστηρίων μας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντας να συνεργαστείτε για άλλη μια χρονιά μαζί μας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους σπουδαστές μας στις σχολικές και όχι μόνον εξετάσεις τους, κα να σας δώσουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΝ Σεπτέμβρη!

 


footerlogo

Πνευματικά δικαιώματα Salevris © 2013, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος


κατασκευή ιστοσελίδων | web design: ClickMedia