taboola
 

“Επενδύουμε στη
γνώση, ώστε
να κάνουμε πολίτες
ικανούς να διεκδικήσουν
και να πετύχουν
σε οποιοδήποτε
εργασιακό
περιβάλλον”

ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2020-2021

Αγαπητέ κύριε/κυρία,

Αναμφισβήτητα η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών και η χρήση υπολογιστών αποτελούν σημαντικά κριτήρια επιλογής στην αγορά εργασίας για κάθε ενδιαφερόμενο. Με συνεχείς επενδύσεις στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, από φέτος προχωρώντας στην αγορά του εκπαιδευτικού προγράμματος edu4schools, δίνεται πλέον η ηλεκτρονική πρόσβαση τόσο στον γονέα, όσο και στον μαθητή, για άμεση ενημέρωσή του στον έλεγχο απουσιών, προόδου μαθητού διδαχθείσας ύλης, εργασιών και εκπαιδευτικού υλικού αντίστοιχα. Με ιδιαίτερη επιμονή στην ποιότητα, αλλά και με τη δύναμη που μας εξασφαλίζουν τα 50 χρόνια λειτουργίας μας, έχοντας αποκτήσει πλέον το know how συνεχίζουμε στο να σχεδιάζουμε, να προτείνουμε και να υλοποιούμε - τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας λόγω COVID-19 - εκπαιδευτικά προγρμάμματα ανάλογα των προκλήσεων και απαιτήσεων της σημερινής κοινωνίας σε νευραλγικούς τομείς όπως:

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ & ΡΩΣΙΚΑ)

  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση έως το επίπεδο C2 για μαθητές και ενήλικες με επιλογή φορέα πιστοποίησης
  • Προετοιμασία για σπουδές στο εξωτερικό (TOEFL - IELTS, GRE, GMAT)
  • TOEIC Φιλική και άμεση πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας έως και το επίπεδο C2
  • ΒUSINESS CLASSES: Εμπορική ορολογία για στελέχη επιχειρήσεων με δυνατότητα πιστοποίησης σε επίπεδο C1

Σημειωτέον: Εν όψει της πανδημίας COVID-19 που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Όμιλος μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο ΕΟΔΥ για την παροχή εκπαίδευση Δια Ζώσης και επιπλέον, εισάγει και νέα υπηρεσία για online μαθήματα σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην ξένη γλώσσα με ασφάλεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (Επίσημο εξεταστικό κέντρο ECDL)

Δημιούργησε το δικό σου ECDL PROFILE και γίνε η πιο up-to-date εκδοχή στις ψηφιακές δεξιότητες!

  • Τμήματα εφήβων και ενηλίκων με ΔΩΡΕΑΝ extra πρακτική εξάσκηση για πακέτα: OFFICE (BASE - ADVANCED). Ανάπτυξη γνώσεων και πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων σε σύγχρονα γνωστικά πεδία, χρήσιμων για την εξέλιξη κάθε ενδιαφερόμενου, αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ.

Βασική προτεραιότητα του ομίλου μας είναι να διαμορφώνει κάθε φορά συνθήκες ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ για κάθε ενδιαφερόμενο ώστε η πρόσβαση στη γνώση να αποτελεί Δικαίωμά του και όχι Προνόμιο. Επιδιώκουμε να του προκαλούμε το ενδιαφέρον για μάθηση, να μπορεί να επιλέγει, να συνεχίζει και να ολοκληρώνει τις σπουδές του σε αξιόπιστο φορέα και το σημαντικότερο, να εξασφαλίζει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα με χαμηλό κόστος και σε ασφαλές περιβάλλον. Για αυτό, σας προτείνουμε την επισφράγιση της συνεργασίας μας για την τρέχουσα σχολική περίοδο κάνοντας χρήση της πρότασης μας η οποία περιλαμβάνει:

  • Παγωμένα δίδακτρα
  • Έκπτωση 50% στη δεύτερη ξένη γλώσσα
  • Έκπτωση έως 50% για φοιτητές & ενήλικες

Με αυξημένη την εταιρική ευθύνη συνεχίζουμε να επιμένουμε, να στηρίζουμε και να ενθαρρύνουμε τους νέους στο να τολμούν, να διεκδικούν και τελικά να αποκτούν σημαντικά προσόντα - εργαλεία ζωής, ικανά να τους εξασφαλίζουν την προσωπική και επαγγελματική τους καταξίωση. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Φροντιστηρίων μας.

Καλή ακαδημαϊκή χρονία!


footerlogo

Πνευματικά δικαιώματα Salevris © 2013, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος


κατασκευή ιστοσελίδων | web design: ClickMedia