“Επενδύουμε στη
γνώση, ώστε
να κάνουμε πολίτες
ικανούς να διεκδικήσουν
και να πετύχουν
σε οποιοδήποτε
εργασιακό
περιβάλλον”

ΝΕΑ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εκπαιδευτικός μας Όμιλος εν όψει καλοκαιριού, θα διακόψει τις εργασίες του από τις 04/08/2018 έως 21/08/2018. Λίγη ανάπαυλα και ξανά πάλι εδώ επιστρέφουμε ανανεωμένοι και έτοιμοι να σας υποδεχθούμε για τη νέα σχολική χρονιά! Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ

1η Αυγούστου 2013... 1η Αυγούστου 2018 και να ξέρεις: "Δεν φεύγουν οι άνθρωποι. Φυλαχτά γίνονται και τους κουβαλάς μαζί σου!" Όλοι εμείς δεν σε ξεχνάμε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ MICHIGAN

Και τελικά ο Ιούλιος επέλεξε να κλείσει ευχάριστα! Σήμερα επιβραβεύεται για άλλη μια φορά η προσπάθεια όλων μας αφού δώσαμε στους σπουδαστές μας τα εφόδια που χρειάζονται για να διαπρέψουν στις εξετάσεις του MICHIGAN-Μαΐος 2018 ΕCCE 100%, ALCE 100% & ECPE 90%.  Συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας και ευχόμαστε η διάκριση αυτή να γίνει το πρώτο σκαλοπάτι που να τους εξασφαλίσει την επιτυχία και καταξίωση.

Πρέπει να ξεκινάς από το ΑΝΑΓΚΑΙΟ που είναι η αγάπη στους νέους, να προχωράς στο ΔΥΝΑΤΟ δηλαδή να κτίζεις γερά θεμέλεια και να χαράζεις δρόμους που εξασφαλίζουν την καταξίωση και με κατάλληλους εκπαιδευτές - εμπνευστές θα βρεθείς να κάνεις το ΑΔΥΝΑΤΟ!

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Για άλλη μιά χρονιά οι μαθητές μας έφτασαν στο 100% της απόδοσής τους στις εξετάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τις πρωτιές.

ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αγαπητοί πελάτες,

Το κεντρικό μας Φροντιστήριο, Αγ. Πάντων 32 - Καλλιθέα, θα παραμείνει ανοικτό για τους θερινούς μήνες με νέο ωράριο λειτουργίας. Συγκεκριμένα:

Από Δευτέρα έως Πέμπτη από 09:00-14:00 & 17:00-21:00 & Παρασκευή μόνο 09:00-14:00

Τα υποκαταστήματα μας θα παραμείνουν κλειστά από 1η Ιουλίου έως 31η Αυγούστου 2018.

Για πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλώ απευθυνθείτε στη Γραμματεία του κεντρικόυ Φροντιστηρίου μας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Η Διευθυνσή και το πρσωπικό σας ευχονταί ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ CAMBRIDGE

Και τελικά οι επιλογές μας μας δικαιώνουν. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις εξετάσεις FCE & CPE CAMBRIDGE. Η επιμονή μας είναι η δυναμή μας! 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019

Αγαπητές κύριε,

Γνωρίζοντας τη δύναμη που απορρέει από την πιστοποιημένη γνώση των ξένων γλωσσών και το σημαντικό ρόλο τους στην αγορά εργασίας, με βαρειά ενσυναίσθηση και ευθύνη δημιουργούμε τις σωστές προϋποθέσεις ώστε η εκμάθησή τους, να είναι προσβάσιμη για κάθε σπουδαστή. Επιπλέον, επειδή η σπουδαιότητα της διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου για πολλούς σπουδαστές είναι σημαντική, τους δίνουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκροτούμε ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ - ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ από τις 20 Ιουνίου σε όλες τις διδασκόμενες γλώσσες και για όλα τα επίπεδα, χρονικής διάρκειας 2,5 μηνών. Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε σπουδαστές που έχουν την δυνατότητα και θέλουν να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον χρόνο τους, κερδίζοντας έτσι, μια τάξη στη γλώσσα που σπουδάζουν και να φτάσουν πιο γρήγορα στην ολοκλήρωση των στόχων τους. Επίσης σας προτρέπουμε έως τέλος Ιουνίου να ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ σας για τη σχολική περίοδο 2018-2019 έχοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη. Κάνοντας χρήση της προτασής μας:

 • εκμεταλλεύεστε το νέο αναθεωρημένο τιμοκατάλογό μας 
 • το 50% έκπτωση στην δεύτερη ξένη γλώσσα και 
 • με το EXTRA BONUS ΙΟΥΝΙΟΥ την επιπλέον Έκπτωση στα δίδακτρα σας

έτσι: 

 • συνεχίζετε τις σπουδές σας στη γλώσσα της αρεσκείας σας σε αξιόπιστο φορέα,
 • λαμβάνετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και το σημαντικότερο,
 • εξασφαλίζετε εκπαιδευτικά προγράμματα χαμηλού οικονομικού κόστους, διαχειρίσιμου για κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό.

Κύριο μέλημα μας κάθε φορά, είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις στο να εμπνέουμε τον σπουδαστή να αποκτά το ενδιαφέρον και την επιθυμία για γνώση, την ανάγκη να εφοδιαστεί με προσόντα που του εξασφαλίζουν την προσωπική και επαγγελματική καταξίωσή του.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Φροντιστηρίων μας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντας να συνεργαστείτε για άλλη μια χρονιά μαζί μας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους σπουδαστές μας στις σχολικές και όχι μόνον εξετάσεις τους, κα να σας δώσουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΝ Σεπτέμβρη!

 

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας και της συνεχούς προσπάθειάς να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στους νέους  μας, προσφέρουμε ΕΚΠΤΩΣΗ 50% επί των ετήσιων διδάκτρων στους ήδη φοιτούντες μαθητές μας προκειμένου να παρακολουθήσουν μαθήματα: 2ης Ξένης Γλώσσας για: ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ ή ΡΩΣΙΚΑ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

Γιατί ανανεώνω από τώρα:

 • Συνχίζω και ολοκληρώνω τις σπουδές μου σε αξιόπιστο φορέα με έμπειρους καθηγητές
 • Απολαμβάνω υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου
 • Προγραμματίζω καλύτερα τον χρόνο και τα οικονομικά μου και το σημαντικότερο
 • Εξασφαλίζω το EXTRA BONUS IOYNIOY δηλαδή επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ στα ήδη μειωμένα διδακτρά μου!

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ 2018

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ 2018

Έχοντας υπόψιν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η πιστοποιημένη γνώση των Ξένων Γλωσσών, δημιουργούμε σωστές προϋποθέσεις για την εκμάθηση τους σε όλους τους σπουδαστές.

Ειδικότερα:

Οργανώνουμε από 20 Ιουνίου ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ Παιδικά και Ενηλίκων διάρκειας 2,5 μηνών για μια τάξη στα ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ & ΡΩΣΙΚΑ.

 • για τα επίπεδα LOWER - ADVANCED & PROFICIENCY διάρκειας έξι μηνών. (εξεταστική περίοδος Δεκεμβρίου 2018)
 • προετοιμασίας για εισαγωγή σε ξένα πανεπιστήμια με μεταπτυχιακά: TOEFL, GMAT, GRE, IELTS.
 • προετοιμασία TOEIC για γρήγορη πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας.

Προτείνουμε ρεαλιστικές και αισιόδοξες λύσεις στους νέους μας, ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προσκλήσεις της νέας χρονιάς.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Φροντιστηρίων μας.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν νέα τμήματα πληροφορικής ενηλίκων (πακέτο office 7 ενότητες) κάθε μήνα για την απόκτηση των πιστοποιήσεων ECDL, διάρκειας 2,5 μηνών. Προσφέρουμε προετοιμασία στην πληροφορική για 3 ενότητες (βασικό πακέτο για το ΑΣΕΠ).

Δυνατότητα για πρακτική εξάσκιση στην πληροφορική μέσω e-learning.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ECDL

Το κέντρο μας θα διεξάγει εξετάσεις για το ECDL τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Περισσότερα...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ 2018

Αγαπητοί μαθητές,

Σας γνωρίζουμε ότι, ενόψει των εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίων από τα ξένα πανεπιστήμια, στα φροντιστήρια μας θα πραγματοποιηθούν προκτιματικά Tests για την καλύτερη προετοιμασία σας. Παρακαλούμε να έρχεστε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες για να εξασκηθείτε στις απαιτήσεις των εξετάσεων για το επίπεδο που θα λάβετε μέρος.

Οι μαθητές των φροντιστηρίων Αγ. Πάντων, Χαροκόπου, Ηρακλέους & Σφιγγός που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις για επίπεδα: FCE, CAE, CPE, του πανεπιστημίου Cambridge, ECCE, ALCE & ECPE του πανεπιστημίου Michigan, και του ESB επίπεδα: B2, C1, C2, θα έρχονται στο φροντιστήριο της Αγίων Πάντων 32 στις ημερομηνίες και ώρες που σας παραθέτουμε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 

 • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 03/02/2018 - 8:30-10:30 ή 10:30-12:30
 • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 24/02/2018 - 8:30-10:30 ή 10:30-12:30
 • ΜΑΡΤΙΟΣ 10/03/2018 - 8:30-10:30 ή 10:30-12:30
 • ΜΑΡΤΙΟΣ 24/03/2018 - 8:30-1030 ή 10:30-12:30
 • ΑΠΡΙΛΙΟΣ 21/04/2018 - 8:30-10:30 ή 10:30-12:30
 • ΜΑΙΟΣ 05/05/2018 - 8:30-10:30 ή 10:30-12:30
 • ΜΑΙΟΣ 12/05/2018 - 8:30-10:30 ή 10:30-12:30

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι μαθητές του φροντιστηρίου Αχιλλέως 80 θα γράφουν τα Tests στο εκεί φροντιστήριο στις προαναφερόμενες ημερομηνίες και ώρα: 8:30-11 π.μ.

Από τη Διεύθυνση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΕΚ Ο,24% ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018

Από 12/01/2018 ξεκίνησε νέος κύκλος επιδοτούμενων προγραμμάτων μέσω ΛΑΕΚ 0,24% σε υπαλλήλους εταιρειών και οργανισμών (Εγκύκλιος για έτος 2018). Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν έως 20/12/2018. Συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με μεγάλες εταιρείες δινοντάς τη δυνατότητα στο προσωπικό τους να επικαιροποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους και παράλληλα, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και τεχνικές που θα τους επιτρέπουν την εδραίωση τους στην αγορά εργασίας.

Τομείς Εκπαίδευσης:

 • ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 • MANAGEMENT
 • MARKETING
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
 • ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
 • Εξειδικευμένα σεμινάρια με θεματολογία ανάλογη με το αντικείμενο εργασιών μιας εταιρείας.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ IELTS

Η έλλειψη πιστοποίησης στα Αγγλικά μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα σου; Και όμως όχι!

 • Για σένα που αναζητάς την επαγγελματική σου αποκατάσταση στον Καναδά, Αυστραλία & Αμερική, εξασφάλισε το IELTS - επίπεδο 4 σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας και εφόδιο εργασίας. Ξεκινά νέος κύκλος μαθημάτων IELTS για προετοιμασία ενηλίκων στα Αγγλικά. Αυστηρά ολιγομελή τμήματα για αρχάριους με στόχο το IELTS επίπεδο 4 για αναζήτηση εργασίας.
 • Για σένα που επιδιώκεις την ακαδημαική σου εξέλιξη και την εισαγωγή σου σε μεταπτυχιακές σχολές, εξασφάλισε το IELTS the highest, for expert users. Προετοιμασία σε ατομικό επίπεδο με έμφαση στην εξάλειψη των αδυναμιών στου σπουδαστή και εξασφάλιση του επιθυμιτού ποσοστού.

ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ!

Επειδή ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου, κάνε πρώτος εσύ το μεγάλο βήμα. Πρόλαβε τις ανάγκες της αγοράς. Απόκτησε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τώρα. Νέα Τμήματα προετοιμασίας πτυχίων - διαβατηρίων για:

Περισσότερα...

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2018

Από 15 Ιανουαρίου 2018 ξεκινά νέος κύκλος Εντατικών Μαθημάτων Πληροφορικής - πακέτο OFFICE για ενήλικες με δυνατότητα πιστοποίησης ECDL. Εγγραφές καθημερινά.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΣΑΛΕΥΡΗΣ εύχεται σε όλους: το 2018 να είναι ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους τομείς. Επίσης, εύχεται υγεία, ευημερία και πρόοδο στον καθέναν προσωπικά, καθώς και στην οικογένεια του.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018

Ο Έκπαιδευτικός Όμιλος Σαλευρής θα ανακοινώσει την άλλη εβδομάδα τα προγράμματα των μαθημάτων τους σε όλα τα παραρτήματα, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018. Η Διεύθυνση και το προσωπικό των Φροντιστηρίων μας σας καλωσορίζει και σας εύχεται ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Οι ημερομηνίες ανακοίνωσης του προγράμματος, ανά παράρτημα, είναι οι εξής:

 • Χαροκόπου & Αραπάκη 1 - 21/09/2017
 • Αχιλλέως 80 - 22/09/2017
 • Ηρακλέους 145 - 23/09/2017
 • Σφιγγός 86 Αγ. Σώστης - 25/09/2017
 • Αγ. Πάντων 32 - 26/09/2017 & 27/09/2017

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ο Έκπαιδευτικός Όμιλος Σαλευρής εδώ και 20 χρόνια έχει εντάξει την Ρωσική Γλώσσα στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα. Μέχρι και πέρισυ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εκμάθηση των Ρωσικών εκδήλωναν οι φοιτητές και οι ενήλικες. Φέτος παρατηρούμε μια συνεχή αυξανόμενη ζήτηση για την Ρωσική Γλώσσα από παιδιά και εφήβους. Για να καλύψουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μικρών ενδιαφερομένων μας, πραγματοποιούμε κάθε Σάββατο παιδικά τμήματα Ρωσικών για όλα τα επίπεδα. Εγγραφές καθημερινά.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!

Γιορτάζουμε! Βάζουμε τα καλά μας! Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας με θετική σκέψη, χαμόγελο και αισιοδοξία! Ανανεώνουμε τη συνεργασία μαζί σας. Επισφραγίζουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη μας και ΜΑΖΙ Δουλεύουμε για την Επιτυχία των παιδιών σας!!! Καλό μήνα σε όλους!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Συνεχίζουμε ακούραστα και ολοκληρώνουμε τις εγγραφές μας τον Σεπτέμβριο γιατί οι εγγραφές δεν αρχίζουν τώρα, απλά τώρα ολοκληρώνονται!

Σας περιμένουμε καθημερινά το πρωί 09:30 - 13:30 & απόγευμα 17:00 - 21:30. Επίσης το Σάββατο από 10:00 έως 13:00.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Αγαπητέ κύριε / κυρία,

Ο Όμιλος μας, από τις αρχές της δεκαετίας του ΄70, με σημαντικές διακρίσεις και συνεργασίες στο ενεργητικό του, πρωταγωνιστεί στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Συνεχίζει ακούραστα να παρέχει τις υπηρεσίες του από γενιά σε γενιά και με γνώμονα διαχρονικές αξίες που εκφράζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία, κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες του. Σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα που συμβάλλουν στην πρόοδο και την ευημερία κάθε ενδιαφερόμενου σε τομείς όπως:

Περισσότερα...

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων και διαδικασιών. Κατά πρώτον, εξαρτάται από το ίδιο το άτομο, την αυτοεκτίμηση του, το θάρρος και την επιμονή του στην επίτευξη των στόχων του, αλλά κύριο και καθοριστικό ρόλο παίζει η οργάνωση, η προετοιμασία, η ώθηση και η σωστή κατεύθυνση που του παρέχεται, για να μπορέσει να ολοκληρώσει την διαδρομή του προς αυτήν.

Περισσότερα...

Τμήματα Προετοιμασίας Επανεξεταστέων για LOWER & PROFICIENCY 2017

Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν Ολιγομελή Τμήματα προετοιμασίας επανεξετάσεων για LOWER & PROFICIENCY ώστε οι υποψήφιοι να έχουν δεύτερη ευκερία στην εξεταστική του Δεκεμβρίου 2017. Εγγραφές καθημερινά.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018

Αγαπητέ κύριε,

Φτάνοντας στο τέλος της τρέχουσας σχολικής περιόδου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντας να συνεργαστείτε για άλλη μια χρονιά μαζί μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους σπουδαστές μας στις σχολικές και όχι μόνον, εξετάσεις τους.

Γνωρίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η πιστοποιημένη γνώση των Ξένων Γλωσσών και το περιορισμένο χρόνο που πολλοί μαθητές διαθέτουν, δημιουργούμε τις σωστές προϋποθέσεις για την εκμάθηση τους, εκμεταλλευόμενοι κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ειδικότερα:

Οργανώνουμε από τις 20 Ιουνίου ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ διάρκειας 2,5 μηνών για ολοκλήρωση μίας τάξης στα ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ & ΡΩΣΙΚΑ. ( Για τα επίπεδα LOWER & PROFICIENCY: ολοκλήρωση μαθημάτων στην εξεταστική περίοδο Δεκεμβρίου 2017. Για το επίπεδο ADVANCED: ολοκλήρωση μαθημάτων τέλος Σεπτεμβρίου 2017.) Επανεξεταστέων: για Αγγλικά, Γαλλικά & Γερμανικά βασισμένη στην σχολική τους ύλη.

Επιπλέον, Από τώρα και έως το τέλος Ιουνίιου σας προτείνουμε την ανανέωση ΕΓΓΡΑΦΗΣ σας για την νέα σχολική περίοδο 2017-2018. Με την επιλογή σας αυτή κατά πρώτον, πετυχαίνετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας για τη γλωσσά που επιθυμείτε σε αξιόπιστο εκπαιδευτικό φορέα μέσα σε ασφαλές και γνώριμο περιβάλλον και καθοδηγούμενοι από εξαιρετικούς δασκάλους - παιδαγωγούς, βαδίζετε με σταθερά βημάτα προς την επιτυχία. Κατά δεύτερον, επενδύετε σωστά τα χρήματα σας εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά πακέτα εκπαίδευσης που παρέχουμε. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Φροντιστηρίων μας.

Κύριο μέλημά μας το δικαίωμα στη προσβασιμότητα στην γνώση για κάθε σπουδαστή που θέλει και διεκδικεί την καταξίωση του. Με βασικό κριτήριο την ποιότητα, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα τέτοια που του επιτρέπουν οικονομικά να μπορεί να επιλέγει, να συνεχίζει και να ολοκληρώνει τις σπουδές του σε φορέα που του εξασφαλίζει την επιτυχία.

Με εκτίμηση

Γεωργία Σαλευρή 

Τρία Χρόνια Απουσίας

Τρία Χρόνια απουσίας και όμως... τρία χρόνια παρουσίας!

Είναι κάποιες απώλειες που περνούν απαρατήρητες. Κάποιες άλλες, που αφήνουν ανοικτές πληγές και η θύμησή τους πονάει πολύ. Είναι όμως και κάποιες άλλες, που το αποτύπωμά τους είναι οι συντεταγμένες μας για ασφαλή πορεία. Που γίνονται φάροι για να μας φωτίζουν στο ταξίδι της ζωής!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ

Σαν μια ηχώ που παράπεσε μες στην κοιλάδα και σαν φοβερή παράκρουση κατάπιε την μέρα, Σαν μια φωνή που χάθηκε στην οδό του αιώνιου γαλάζιου... ήλθε η θορυβώδης σιωπή. Κάπως έτσι έφτασε εκείνο το αυγουστιάτικο πρωινό, η ανεπάντεχη είδηση για τον χαμό του Νίκου Σαλεύρη.

Το πέρασμα στην άλλη ζωή ενός σημαντικού ανθρώπου, που στο διάβα του άφησε βαθύ χνάρι. Τόσο σαν δάσκαλος και επιχειρηματίας, όσο και σαν οικογενειάρχης και άνθρωπος. Ήταν απ' αυτούς που πίστευαν ότι οι νέοι, αν έχουν τα σωστά εφόδια, μπορούν να γίνουν κινητήρια δύναμη ανάπτυξης και ευημερίας μιας κοινωνίας. Τον γοήτευσε η δροσία της νιότης και η δύναμη της τόλμης τους. Κάθε του μέλημα έκρυβε και μια αγωνία γι αυτούς. Τους εμπιστεύονταν, τους έδινε ευκαιρίες, τους άνοιγε παράθυρα για να ταξιδεύει η ματιά τους σε μονοπάτια απάτητα, τους μάθαινε να μπορούν να ανακαλύπτουν ορίζοντες που υπόσχονται της ζωής το κάτι παραπάνω.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 2016

Περισσότερα...

Γκρέμισε τα σύνορα της επικοινωνίας!

Μάθε εύκολα και απλά τη γλώσσα της αρασκείας σου. Μίλησε τη γλώσσα που αγαπάς σε λίγους μήνες. Γκρέμισε τα σύνορα της  επικοινωνίας! Νέα Τμήματα στα ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ & ΡΩΣΙΚΑ. Εγγραφές καθημερινά.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Στις μέρες μας η απευθείας επικοινωνία μεταξύ των στελεχών επιχειρήσεων είναι <<το καλύτερο χαρτί>> διεθνών συνεργασιών. Απόκτησε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επικοινωνίας χωρίς μεσάζοντες. Λειτουργούν ταχύρυθμα τμήματα Εμπορικής Ορολογίας στις διδακόμενες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά & Ρώσικα) προσαρμοσμένα στο αντικείμενο της εργασίας σας.

ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΣΑΛΕΥΡΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Κυρίες, κύριοι και αγαπητά μας παιδιά καλημέρα σας!

Σαν να ήταν χθες κι όμως πέρασε ένας χρόνος από τότε που βρεθήκαμε σε αυτήν την αίθουσα, σε ένα  παραδοσιακό ραντεβού που ανανεώνεται εδώ και 45 χρόνια. Ένα ιδιαίτερο ραντεβού, που τελικά έχει γίνει ΛΑΤΡΕΙΑ από μέρους μας και το ίδιο διαπιστώνω και από σάς!

Συναντιόμαστε και πάλι για να απολαύσουμε τα παιδιά μας για όσα έχουν να μας πουν και να μας τραγουδήσουν για τον ερχομό των Χριστουγέννων και παράλληλα, να κάνουμε τον απολογισμό μας για την χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε την νέα. 

Και τι αλήθεια δεν πρωτοσυνέβη στο διάβα της!

Περισσότερα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συγκροτούνται αυστηρά ολιγομελή τμήματα ενηλίκων ταχύρηθμα με σκοπό την κατοχύρωση γνώσεων σε επίπεδο Α2 εως τέλος περιόδου για ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ & ΡΩΣΙΚΑ. Εγγραφές καθημερινά.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ BULATS

BULATS - Πιστοποίηση στα Αγγλικά, Γαλλικά & Γερμανικά

 • Είσαι ήδη ενταγμένος στην αγορά εργασίας και διεκδικείες την εδραίωσή σου; Κατοχύρωσε αξιόπιστο πιστοποιητικό για όλα τα επίπεδα, διεθνώς αναγνωρισμένο, με φιλικό τρόπο εξέτασης και σε γρήγορο χρόνο. (online εξέταση, φιλικό περιβάλλον, άμεσα αποτελέσματα.) 
 • Προετοιμασία εμπορικής ορολογίας στα Αγγλικά - Γαλλικά & Γερμανικά για αυτούς που βρίσκονται στο χώρο των επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο αντικείμενο εργασιών τους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Είσαι ήδη στην αγορά εργασίας, ή ψάχνεις για δουλεία και χρειάζεσαι πιστοποίηση εδώ και τώρα; Μαθήματα προετοιμασίας για απόκτηση πιστοποίησης BULATS στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Στις μέρες μας η απευθείας επικοινωνία μεταξύ των στελεχών επιχειρήσεων είναι <<το καλύτερο χαρτί>> διεθνών συνεργασιών. Απόκτησε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επικοινωνίας χωρίς μεσάζοντες. Λειτουργούν ταχύρυθμα τμήματα Εμπορικής Ορολογίας στις διδασκόμενες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα & Τούρκικα) προσαρμοσμένα στο αντικείμενο της εργασίας σας.

Ο Όμιλος Σαλευρής επενδύει στην εκπαίδευση!

Ο όμιλός μας φροντίζει συνεχώς για την διαρκή επιμόρφωση και κατάρτιση των καθηγητών μας, γεγονός που μας βοηθάει να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

Έχοντας την πεποίθηση ότι ο ρόλος του δασκάλου είναι καθοριστικός στην εκπαίδευση των νέων μας και συμβάλλει αποτελεσματικά στην απόκτηση των γνώσεων τους  και στην κατάκτηση υψηλών στόχων, πραγματοποιούμε κάθε χρόνο μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια.  Τα σεμινάρια αυτά έχουν ως στόχο να εμπλουτίσουν  και να βελτιώσουν οι καθηγητές μας τις ήδη υπάρχουσες  γνώσεις τους  και επιπλέον, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες  που θα τους βοηθήσουν στο διδακτικό τους έργο.

Περισσότερα...

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ MARKET IN ΑΕΒΕ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΣΑΛΕΥΡΗΣ στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, θέλοντας να συμβάλλει  στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού πολλών οικογενειών αλλά και να εξασφαλίσει την μόρφωση των νέων μας, με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του για 2η  συνεχή χρονιά με τον όμιλο MARKET IN AEBE. 

Ειδικότερα, παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους υπαλλήλους του ομίλου καθώς και στις οικογένειές τους στις Ξένες Γλώσσες, την Μέση Εκπαίδευση και την Πληροφορική, προσφέροντας προνομιακά οικονομικά πακέτα τέτοια ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου στην GainJet Aviation

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο σεμινάριο με θέμα “Επικοινωνώντας αποτελεσματικά από θέση ευθύνης” στην GainJet Aviation. Κορυφαία εταιρεία ναύλωσης αεροσκαφών και παροχής VIP ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε πελατολόγιο όπως, οι Rolling Stones, εμπιστεύτηκε την εκπαίδευση της έμπειρης και δυναμικής ομάδας της, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Σαλευρή και τους εκπαιδευτές του TrainerSynergy.

Η ικανοποίηση των συμμετεχόντων αποτυπώνεται στα σχόλια αξιολόγησης του προγράμματος και του εκπαιδευτή Παναγιώτη Μητρούλια:

“Λόγω του ότι μου άρεσε πολύ το σεμινάριο, από τα ελάχιστα που δεν κοιμήθηκα και παρακολουθούσα συνεχώς, χαιρόμουν από το σπίτι που θα το κάνω…”

“Ήταν πραγματικά και χωρίς καμιά διάθεση υπερβολής εξαιρετικά καλός”


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΣΑΛΕΥΡΗ (video)

moto

“Αναδεικνύουμε και ενθαρρύνουμε
δεξιότητες σπουδαστών ολοκληρώνοντας το κοινωνικό τους
προφίλ”


footerlogo

Πνευματικά δικαιώματα Salevris © 2013, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος


κατασκευή ιστοσελίδων | web design: ClickMedia